Slip for besværet

Kender du det? Du er blevet udvalgt til at sidde i festudvalget og skal nu finde dine gamle klassekammerater. Ikke nok med, at du skal bruge tid på at finde dem alle sammen igen, du skal også sidde og fedte med tilmeldinger og tjekke bankoverførsler. Og det tager bare så lang tid. Tid du hellere vil bruge på dine nu genfundne klassekammerater.

Det kan også være, du har et job, hvor du arrangerer events. Her kan du også med fordel bruge billetsystemet og spare dig selv for en masse timer.

Du opretter dit event, og nogle minutter efter kan du være i gang med at sælge billetter. Dine gæster kan købe billetter ved at bruge MobilePay eller kreditkort, og de modtager deres billet pr mail i løbet af et par minutter.

Nu behøver du faktisk ikke gøre mere. Du skal jo nok naturligvis gøre lidt reklame for dit event, så du sælger nogle billetter. Men du slipper for besværet med lister og daglige banktjek.

Når du har udsolgt, kan du lukke for salget og downloade et excel-ark med de oplysninger, dine gæster indtastede, da de købte deres billet. Du kan tjekke dine gæster ind både via din computer, din tablet eller telefon, men du kan også med fordel hente appen. Og så går det lynhurtigt med at scanne dine gæsters billetter. Jeg har selv testet det. Hurtigt og nemt er det.

Billetsystemet kan du bruge helt gratis. Læs mere om billetsystemet og opret dit event lige her.