Red Barnet Hedensted

Vivi H.Nielsen Mathiasen har været bestyrelsesmedlem i Red Barnet Hedensted siden januar 2013 til og med januar 2016 og har haft ansvaret for foreningens kommunikation.

Vivi udarbejdede tekster, lavede opsætning og gav sparring på layout til flyers, foldere, plakater, banner, annoncer og andet PR materialer. Hun udarbejdede løbende tekster til foreningens Facebooksider, foreningens hjemmeside og andres hjemmesider. Og endelig udarbejdede Vivi løbende pressemeddelelser og samarbejdede med lokale medier om fortællinger og synliggørelse af foreningens aktiviteter.

Vivi har været initiativtager til foreningens nyopstartede erhvervsstøtteklub. Formålet med klubben er at etablere samarbejder og hyre medlemmer blandt lokale erhvervsvirksomheder, som igennem medlemskabet støtter foreningens lokale frivillige arbejde for børn. Vivi har tilrettelagt og organiseret klubbens aktiviteter, administrative procedurer og rutiner, udarbejdet klubbens PR materiale samt udarbejdet en plan for medlemshvervning.

Vivi udarbejdede kommunikations– og kampagnestrategier i forbindelse med en række begivenheder og nye initiativer i foreningen. Eks. i forbindelse med kampagnen Årets Børneforkæmper i Hedensted Kommune, Børn støtter børn under Hedenstedløbet eller i forbindelse med hvervekampagner for nye frivillige.

Vivi har et meget stort lokalt netværk og stort lokalt kendskab og mange kontakter, som styrkede hendes mange aktiviteter for Red Barnet Hedensted. Hun er meget ofte på forkant med en lang række lokale begivenheder og med sin meget åbne og opsøgende facon har hun en fremragende evne til at koble disse med foreningens aktiviteter. Det lykkes derved meget ofte at opnå stor og positiv omtale og skabe goodwill omkring vores arbejde for børn i lokalområdet.

Som formand for Red Barnet Hedensted vil jeg gerne anbefale Vivi til ovenstående opgaver.

Marianne Saxtoft Vemmelund

Forrige   Næste