Den 1. marts 2014 startede jeg op som selvstændig. Jeg har altid godt kunnet lide at have flere kasketter på og gerne hele tiden.

Hedensted Events var det første, der så dagens lys. Jeg tilbød at arrangere events for virksomheder og fandt også på nogle mindre events selv. Blandt andet lavede jeg loppemarked og julemarked for Hedensted Centret i en årrække.

Men jeg tilbød også en lang række kommunikationsopgaver, da jeg savnede at skrive.

Sidste år 1. marts fulgte jeg op med min drøm. I flere år har jeg skrevet til skuffen, men nu skulle der ryddes op i den, så Forlaget H. blev en realitet. Der er allerede et par udgivelser, hvor den sidste er Erotiske fortællinger.

Efter seks år som selvstændig bliver jeg stadig spurgt; Hvad laver du egentlig? Og jeg tænker, at forvirringen må opstå af alle mine kasketter.

Så nu bliver de samlet til én kasket under Konsulenthuset H. Her vil jeg slet og ret være ordekvilibrist.

På Hedensted Events sker der ændringer. Siden vil være mere festpræget, og al kommunikationen flyttes til Konsulenthuset H. Fremover vil jeg være festansvarlig og give dig information omkring kommende events, tilbud i virksomheden samt tips og trick til gør det selv fester.

Forlaget H. har blot fået en make-over og er uændret. Her vil jeg stadig være forfatter, der blogger om mine skæve tanker og udgiver mine bøger.

Nu er jeg så også ordekvilibrist. Og ordekvilibristen får det hele til at hænge sammen. Alle faglige små e-bøger bliver for eksempel lavet på Forlaget H. Men det er også ordekvilibristen, der tilbyder kommunikation, rådgivning og markedsføring online til start ups og andre mindre etablerede virksomheder.

Så hvad laver jeg? Jeg kan lave dig en god fest. Jeg kan skrive dig en god bog. Og jeg kan lære dig god kommunikation online. Min målgruppe er både private og erhverv i alle alderstrin.

Alle tre små virksomheder har deres egen hjemmeside og Facebookside. Dog deler de alle tre Instagramprofil, hvor der bliver delt indhold fra alle tre. Det gør der også på Konsulenthusets Facebookside. Så hvis du vil have alle mine opslag, så skal du i hvert fald like den side. Og nej det er slet ikke nok. Du er faktisk også nødt til aktivt at gå ind og vælge ”Følg” og ”Se først”, så får du vist alle mine opslag – det kan du gøre på alle tre sider, men du kan også bare gøre det på Konsulenthuset’s Facebookside.

Og vil du være helt sikker på at få mine nyheder, så tilmelder du dig mit nyhedsbrev.

Categories:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *