Lyserød dogwalk

Da jeg i august 2013 havde meldt mig som event arrangør til Lyserød Lørdag – en del af Støt Brysterne, ringede jeg til Hedensted Events for at få lidt tips. Hedensted Events tilbød straks at støtte op om den gode sag og tilbød at skrive en pressemeddelelse.

Grundet Hedensted Events’ pressemeddelelse blev mit arrangement bragt på både Hundenyheder.dk, Hunden.dk og i Ugeavisen Odense. Derudover læste Hedested Events korrektur på hjemmesiden og kom med forslag til oplæg, jeg kunne sende videre til grafikeren, som skulle lave min plakat. Ydermere vejledte Hedensted Events mig i, hvordan jeg bedst kunne henvende mig til eventuelle sponsorer.

Arrangementet blev en succes og Hedensted Events tilbød igen at skrive et ”sådan gik det til Lyserød Lørdag” og det sendte jeg naturligvis til Ugeavisen Odense, som bragte pressemeddelelsen som den eneste af alle de arrangementer, der havde været i Odense i forbindelse med Lyserød Lørdag. Havde det ikke været for Hedensted Events’ pressemeddelelse, havde jeg ikke fået ”taletid” på hverken Hunden.dk eller i Ugeavisen.

Tanya Dick
Arrangør

Forrige   Næste