Standene: De måler 2×2 meter og 4×4 meter. Du kan indrette dem, om du vil. Alt du vil have på standen, skal du selv medbringe. Du har dog mulighed for at leje et bord, hvis du ønsker det.

Har du købt en stand med strøm, skal du huske forlængerledning. Der er ikke et strømstik på hver stand.

Der er ikke wifi i hallen.

Opstilling: Der er mulighed for at stille op fra klokken 7.00 lørdag morgen, og der må ikke pakkes ned før klokken 15.00.

Ved opstilling lørdag morgen skal portene ved indgang A bruges. Der er ingen adgang til hallen fra parkeringspladsen. Se rutebeskrivelse på Google Maps.

Du kommer til portene via Årupvej, og du skal dreje til højre ved BMX-banen.

Alle dine ting skal være inde i hallen klokken 9.30, og du skal være klar til åbningen klokken 10.00.

Sørg for at få læsset din bil af hurtigt, så den ikke blokerer portene for andre, der skal læsse af. Når du er færdig med at læsse af, så parkér din bil, så andre kan komme til, inden du stiller din stand op.

Reklame: Vi annoncerer i Hedensted Avis samt på sociale medier.

Ved afbud 30 dage før messestart refunderes 50% af pengene efter messen er afholdt og 14 dage før messestart refunderes pengene ikke. Ved udeblivelse uden besked i løbet af dagen, bliver du opkrævet et no show fee på 300,- kroner. Afbud skal ske på mail vivi@hedenstedevents.dk

Du finder en masse svar på siden Spørgsmål og svar. Tjek den først inden du skriver til os.

Husk at like vores Facebookside og vær gerne aktiv på den, så du ser de fleste af vores opsalg. Du kan like den ved at klikke på det blå felt herunder.

Hjemmesiden bliver løbende opdateret, så hold dig orienteret ved at tjekke den løbende.