Forbrugermesse

At være en lille iværksætter med enkeltmandsvirksomhed eller blot et par få ansatte kræver synlighed. Hele tiden.

Ude af øje, ude af sind.

Med mindre man kan brænde igennem folks bevidsthed. For folk køber af dem, de har tillid til. Og hvordan skaber man så den tillid?

Det kan man gøre gennem sociale medier. Men!

Man kan også deltage på messer, hvor man har mulighed for at tale med kommende kunder, vise sine produkter frem eller fortælle om sine ydelser.

Vi har en drøm. En drøm om en stor messe. En messe hvor mange små iværksættere kan udleve deres drøm om at vokse og blive mega synlige.

En messe hvor forbrugerne kan udleve deres drøm. Drømmen om at finde den perfekte håndværker, maden til festen, det sidste nye beuty-tip, ting til børnene man ikke anede, man kunne leve foruden. Og så meget mere.

Vi manglede det selv. Et sted at tage hen, og hvor vi kunne være med på prisen. Vi kunne ikke finde det.

Så vi skabte det selv. I det tidlige forår 2019 gik vi i gang med at planlægge. Prisen var vigtig. Alle skulle kunne være med.

Vores vision er at skabe en messe, hvor både iværksættere og forbrugere i fællesskab er på en drømmerejse. Destinationen er et drømmemål, de selv har sat.

Vores mål er at afholde to messer årligt. I foråret og efteråret. Forår så man kan blive klar til sommerens fester samt få skik på hus og have. Efterår så man kan have fokus på julens komme med gaveidéer.

Men i bund og grund handler messen for os iværksættere blot om at gøre opmærksom på os selv. Du kan deltage alle de gange, du vil i messen. Der vil altid være nye med, som vi iværksættere kan netværke med, og der vil være nye produkter og ydelser til forbrugerne.

Nu er vi klar med den første messe den 8. marts 2020 i Hedensted Centret. Den 19. september 2020 følger nummer to, og den 13. marts 2021 vender vi tilbage igen. Foreløbigt. Måske går vores drøm i opfyldelse om flere messer. At de bliver større, så vi skal vokse og udvide.

Så hvad siger du? Har du lyst til at komme med på vores drømmerejse?

Selvom du er en lidt større butik eller virksomhed, så er du også velkommen på vores messe. Alle er velkomne.

Kærlig hilsen

Gitte & Vivi

Din Indre Ro & Hedensted Events