Events

Eventkoordinator

Jeg hedder Vivi H. Nielsen Mathiasen, arbejder som eventkoordinator og har boet i Hedensted næsten det meste af mit liv. Derfor er det også nærliggende for mig at arbejde for et fællesskab her i Hedensted gennem events. Hedensted Events så dagens lys den 1. januar 2016.

Med Hedensted Events får du hele pakken, da jeg kan hjælpe dig med idéer og planlægning af dit event. Jeg kan også hjælpe dig med pr omkring dit event så som annoncer, hjælp til Facebook og pressemeddelelser. Jeg har et samarbejde med en grafiker, og jeg har flere års erfaring som administrator på Facebookgrupper og Facebooksider.

Med en fortid som journalist på Hedensted Avis har jeg et samarbejde med avisen, som bringer mine pressemeddelelser. Det giver dig den fordel, at du ikke skal ud at have fat i flere medier, når du skal gøre opmærksom på dit event.

Hedensted Events har tillige sit eget billetsystem, som du kan bruge helt gratis. Det tager dig et par minutter at oprette dit event, og så kan du gå i gang med at sælge billetter.

Du har også mulighed for at købe disse ydelser enkeltvis. Hvis du i din virksomhed har brug for hjælp til PR eller kommunikation er du velkommen til at kontakte mig for en fast månedsaftale.

De sidste mange år har jeg lavet events og pr både på frivillig basis og professionelt. Jeg har været frivillig i Red Barnets bestyrelse i tre år, og nu er jeg med i gruppen af frivillige, der arrangerer Stafet for Livet.

I juni 2018 blev jeg redaktør af portalen Best of 31, der dækker alle 31 lokalområder i Hedensted Kommune.

Skal jeg hjælpe dig med dit event?

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]