Lad folk se dit event

Du kan få alle dine events lagt gratis i Hedensted Events Eventkalender, hvis du kommer fra Hedensted og Omegn. Du skal blot udfylde skemaet herunder. Husk at skrive så mange detaljer som muligt i beskrivelsen og start med at skrive, hvem der arrangerer dit event. Dit billede skal være i bred format og ikke højformat, da det ellers bliver beskåret forkert. (Vandret og ikke lodret).

Mangler du en kategori eller et felt, så skriv til mig – Bemærk at du kan vælge flere kategorier. Du behøver ikke logge ind for at udfylde felterne. Husk at dele dit event. Jeg søger også for at dele det på mine sociale medier, så vidt det er muligt.

Hver fredag samles den kommende uges events i et nyhedsindlæg, der sendes ud med nyhedsbrevet. Så skal du med i nyhedsbrevet, skal dit event være lagt op senest torsdag aften. Dit event bliver også sendt ud med det samme i et nyhedsbrev, så du får maks eksponering på dit event.

Kontakt mig hvis du har spørgsmål eller problemer.

Event Details

Maximum file size: 256 MB.

Køb annonceplads og fortæl om Eventkalender

Hvis du er interesseret, så kan du købe en af annoncepladserne nederst på siden. En enkelt annonce koster 1.000,- kroner for to uger, og for en hel måned koster den 1.500,- kroner. Der bliver skiftet annoncer op til den 1. og den 15. i hver måned, så din annonce skal være bestilt, betalt og leveret til den dato. Der bliver linket til den side, du ønsker på din hjemmeside eller Facebookside. Du leverer selv annoncen ud fra målene 1200×600 px. Kontakt mig hvis dit event skal være den næste annonce.

Husk gerne at fortælle alle om Hedensted Events Eventkalender, så der kan komme rigtig mange events i den, og rigtig mange brugere der vil bruge kalenderen. Jo flere brugere jo bedre er det for dig og dit event.