Forbrugermesse – info og tilmelding for iværksættere

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 08/03/2020
10:00 - 15:00

Lokation
Hedensted Centret

Kategori
Messe


Vi holder juleferie og vender tilbage den 6. januar. Du kan stadig tilmelde dig, du hører dog først fra os til januar.

Hedensted Events og Din Indre Ro afholder en Forbrugermesse, hvor alle med et aktivt CVR-Nummer kan købe en stand. Vi vil gerne vise, hvad små iværksættere har at byde på inden for forskellige kategorier.

På vores Forbrugsmesse har du som iværksætter mulighed for at gøre opmærksom på dig selv, du kan sælge varer, få ordrer i bogen, få nye tilmeldinger til nyhedsbrevet og netværke med andre iværksættere. Det kan derfor være en god idé at have hjælp på din stand, hvis du vil deltage i et foredrag eller rundt og kigge på de andre stande.

Det foregår i Hedensted Centret i hal A og B, som bliver inddelt i otte kategorier:

·       Sundhed

·       Skønhed og Velvære

·       Alt til festen

·       Økonomi og Markedsføring

·       Hus og Have

·       Børn

·       Kæledyr

·       Hobby og Fritid

Der er 25 stande i hver kategori. Men når du tilmelder dig, må du gerne skrive flere kategorier på, hvis du passer ind under flere, så vi har mulighed for at flytte dig, hvis der er udsolgt i en enkelt kategori.

Hedensted Centret sætter en bod op, hvor der kan købes mad og drikke. Der må ikke sælges mad ved boderne, men smagsprøver er tilladt.

Standene bliver fyldt op efter først til mølle princippet.

Pris:

Det koster 500,- kroner inklusiv moms pr stand, og med i prisen er:

·       En 2×2 meter stand

·       Et 2×1 meter bord – det kan fjernes, hvis du ønsker det.

·       En 20×14 cm JPEG-fil annonce i et magasin, som du selv leverer

·       Annoncering i Hedensted Avis samt Facebook

Det er tilladt at købe flere stande. Du må gerne udføre dit erhverv på standen – hvis det er muligt, og skal du bruge strøm, skal du skrive det i beskeden, så du kan placeres efter stikkontakter.

Bordene står i forlængelse af hinanden på standene og kan ikke flyttes. Hvis du ikke ønsker bord på din stand, skal du blot gøre opmærksom på det i beskeden. Du skal selv medbringe, hvad du skal bruge på din stand.

Der er sidste frist for tilmelding den 1. februar. Her skal også annoncen være tilsendt, da magasinet kommer online 1. marts. Magasinet er ren reklame for dig, så folk kan se, hvem de kan møde og alle de gode tilbud. Her bliver der også åbnet op for online salg af entrébilletter.

Magasinet bliver fyldt med annoncer samt information om foredrag. I midten af magasinet vil der også være en standoversigt, hvor dit firmanavn kan ses, så du nemt kan findes.

Foredrag:

På vores forbrugermesse bliver der i løbet af dagen afholdt tre foredrag i hal C. Først vil Erhvervschef Carsten Steffensen fra Hedensted Erhverv fortælle om startup. Herefter vil Karina Kaas Steensen fra Kaas Outdoor Living dele sin iværksætterrejse samt give tips og gode råd. Slutteligt vil Tanya Dick fra TanyaDick.dk fortælle om Instagram og give gode tips til at optimere din virke på mediet. Foredraget med Tanya Dick er desværre aflyst.

Du kan købe billet til foredragene nu. I forbindelse med køb af din stand modtager du en rabatkode, så du ikke skal betale for entréen.

Praktisk info:

Der er mulighed for at stille op fra klokken 7.00 søndag morgen, og der må ikke pakkes ned før klokken 15.00.

Ved opstilling søndag morgen skal portene ved indgang A og B bruges. Der er ingen adgang til hallerne fra parkeringspladsen.

Alle dine ting skal være inde i hallen klokken 9.30, og du skal være klar til åbningen klokken 10.00.

Vi ser gerne, du har gode tilbud til forbrugerne. Det kan være X % i rabat, hvis der lægges en ordrer i bogen. Rabat på fysiske varer. X % rabat hver time. Rabat på en ydelse du udfører på dagen. Eller måske finder du på noget andet spændende. Husk også at medbringe roll-up, visitkort, flyers, brochure eller hvad du nu har, så du kan gøre dig selv rigtig synlig. Det handler nemlig om at gøre opmærksom på dig, så har du ikke mulighed for at lave tilbud, så er du velkommen alligevel.

Husk også din annonce skal være tilsendt senest den 15. januar. Annoncen har målene 20×14 cm og skal være i en jpeg-fil.

Tilmelding til forbrugermesse:

Du tilmelder dig ved at udfylde nedenstående formular. Herefter modtager du et kontonummer til betaling. Når betalingen er modtaget, får du tilsendt en kvittering samt praktiske oplysninger. Din stand er først købt, når vi har modtaget din betaling. Der kan gå et par dage, før du får svar.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Vivi.BørnKæledyrSundhedAlt til festenHus og HaveHobby og FritidSkønhed og VelværeØkonomi og Markedsføring


Vi glæder os til at se dig til vores forbrugermesse.