fbpx

Gode tilbud i hallen

Messen bliver ikke aflyst. Vi henviser til opslaget på vores Facebookside.

For første gang i en årrække er der forbrugermesse i hal A i Hedensted Centret. Det er to lokale erhvervsdrivende, der står bag messen, Gitte Hamaker Holk og Vivi H. Nielsen Mathiasen fra henholdsvis Din Indre Ro i Løsning og Hedensted Events. De fik idéen allerede for et år siden og gik straks i gang med at gøre drøm til virkelighed.

– Vores koncept var egentlig klar fra starten. Vi manglede selv en messe, hvor vi kunne gøre opmærksom på os selv, men som vi også havde råd til at betale. Så det var vigtigt for os, at prisen var så lav, så alle kunne være med, fortæller de to initiativtagere.

Noget for alle

– Vi havde et ønske om, at messen ikke skulle give samme oplevelse som at gå en strøgtur. At der ville tilmelde sig virksomheder, som vi ikke kendte i forvejen. Og det er lykkedes. Der er noget for en hver smag fra både små og større virksomheder, fortæller Gitte Hamaker Holt og Vivi H. Nielsen Mathiasen, der samtidig lover en masse gode tilbud på søndag.

Der er også mulighed for at vinde en luksus massage på indgangsbilletten. Der trækkes lod blandt de første 1000 betalende gæster.

Flere messer på vej

Gitte Hamaker Holt og Vivi H. Nielsen Mathiasen håber, at messen på søndag bliver godt besøgt. Der er nemlig allerede to nye datoer planlagt for endnu et par forbrugsmesser.

– Vi håber, det kan blive en tilbagevendende begivenhed med en forbrugsmesse i marts og september. Foreløbigt har vi de næste to datoer på plads, og så må vi se om et års tid, lyder det fra de to messearrangører.

Det koster 25,- kroner i entré, og der kan kun betales med kontanter eller mobilepay i indgangen. Se udstillerlisten og de gode tilbud i magasinet her. Og køb dine entrébilletter online allerede i dag. Det kan du gøre her.