Iværksætterdag

Attention alle iværksættere

Sammen med Gitte fra Din Indre Ro i Løsning afholder vi en IVÆRKSÆTTERDAG søndag den 8. marts i Hedensted Centret fra klokken 10-15. Og hvis du er iværksætter med CVR-Nummer i Hedensted Kommune, så kan du være med.

Du kan sælge dine produkter, få ordrer i bogen eller få tilmeldinger på dit nyhedsbrev. Det handler om, at du har en mulighed for at gøre dig synlig for dine kommende kunder.

Da vi synes, der skal noget fokus på den lille iværksætter, så har vi sat prisen efter det. Men det betyder ikke, at store virksomheder ikke må tilmelde sig.

Otte kategorier

Til IVÆRKSÆTTERDAG bliver Hal A og B inddelt i otte kategorier; Sundhed, Skønhed og Velvære, Alt til festen, Økonomi, Hus og Have, Børn, Kæledyr samt Hobby og Fritid. Man tilmelder sig i den kategori, der passer til sin branche. Der er begrænset antal stande i hver kategori, og de bliver solgt efter først til mølle princippet. Vi håber dog på en bred vifte af brancher inden for de forskellige kategorier.

Det koster 500,- kroner inklusiv moms for en stand, og man må gerne købe flere, hvis man har brug for pladsen.

Med i prisen er også en annonce i et online magasin, som skal være klar efter nytår. Derfor er fristen for at tilmelde sig 1. december, hvis man ønsker at have sin annonce med i magasinet.

Toptunet trekløver

Som et ekstra krydderi til iværksættere har vi fået et toptunet trekløver til at holde foredrag på dagen i hal C.

Hedensted Erhverv bakker op om vores IVÆRKSÆTTERDAG, så erhvervschef Carsten Steffensen har sagt ja til at tage det første foredrag om iværksætter start-ups. Han vil komme med gode råd og fortælle om, hvad Hedensted Erhverv kan hjælpe med. Herefter vil Karina Kaas Steensen fra Kaas Outdoor Living fortælle om sin iværksætterrejse og give gode råd og tips. Tanya Dick fra Tanyadick.dk fra vil slutte foredragsrækken med at fortælle om Instagram og give gode råd og tips.  De sidste to foredrag er kun for folk med CVR-nummer og bliver sat til salg online senere på året.

Du tilmelder dig IVÆRKSÆTTERDAG lige her.