fbpx

Mød et spændende erhvervsliv

Sammen med Gitte fra Din Indre Ro i Løsning afholder vi en Forbrugermesse søndag den 8. marts i Hedensted Centret fra klokken 10-15.

Vi vil gerne vise, hvad små iværksættere har at byde på inden for forskellige kategorier.

Alle er velkomne

Hedensted Centrets hal A bliver inddelt i otte kategorier; Sundhed, Skønhed og Velvære, Alt til festen, Økonomi og Markedsføring, Hus og Have, Børn, Hobby og Fritid samt Kæledyr.

Du vil finde et stort udvalg af ydelser og produkter inden for kategorierne og måske opdager du en butik eller virksomhed, du slet ikke vidste eksisterede.

Alle er velkomne til at kigge forbi Hedensted Centret til Forbrugermessen uanset alder og bopæl. Centret vil bugne af liv og gode tilbud. Det koster 50,- kroner i entré, og der vil efter nytår være mulighed for at købe billetter online og gå gennem en fast track indgang den første time.

Er du iværksætter?

Er du kommende iværksætter, allerede startet op eller har du ikke lyst til at købe en stand, så skal du ikke holde dig tilbage med at kigge forbi vores forbrugermesse. Du kan snakke med andre iværksættere, lytte til spændende foredrag og i det hele taget snuse til iværksættermiljøet. Det kan også være, du kan finde en kommende samarbejdspartner eller to.

Har du lyst til at købe en stand, så skal du have et CVR-Nummer. En stand koster 500,- kroner inklusiv moms, og der er kun 25 stande i hver kategori. Standene bliver solgt efter først til mølle princippet, og vi håber på en bred vifte af brancher inden for de forskellige kategorier.

Da vi synes, der skal noget fokus på den lille iværksætter, så har vi sat prisen efter det.

Med i prisen er også en annonce i et online magasin. Derfor er fristen for at tilmelde sig 15. januar, hvis man ønsker at have sin annonce med i magasinet. Det er ren reklame for dig, så folk kan se, hvem de kan møde og alle de gode tilbud.

Toptunet trekløver

Som et ekstra krydderi til iværksættere har vi fået et toptunet trekløver til at holde foredrag på dagen i hal C.

Hedensted Erhverv bakker op om vores IVÆRKSÆTTERDAG, så erhvervschef Carsten Steffensen har sagt ja til at tage det første foredrag om iværksætter start-ups. Han vil komme med gode råd og fortælle om, hvad Hedensted Erhverv kan hjælpe med. Herefter vil Karina Kaas Steensen fra Kaas Outdoor Living fortælle om sin iværksætterrejse og give gode råd og tips. Tanya Dick fra Tanyadick.dk fra vil slutte foredragsrækken med at fortælle om Instagram og give gode råd og tips.

Hvis du har købt en stand, så har du forkøbsret på billetterne til foredragene i december måned. Efter nytår bliver de sat til salg for alle. Læs mere om foredragene her.

Vil du købe en stand til vores Forbrugermesse så klik her.