HIP HIP HUUUUUURRAAAAA

Jeg har fødselsdag!!! I dag er det helt officielt fem år siden, mit cvr-nummer trådte i kraft. Og det skal da fejres. Med manér.

I de fem år jeg nu har haft min lille biks, har jeg faktisk haft tre forskellige firmanavne, hvoraf Hedensted Events er det sidste. Derfor har jeg besluttet, at du skal have 15 % rabat på alt på min hjemmeside.

Der er blandt andet både reklamevideoer, pressemeddelelser, en hel masse omkring Facebook, hjemmesider og magasiner. Billetsystemet er stadig gratis.

Og så har jeg faktisk også lavet tre e-bøger. “Kom godt i gang med julekonfekten”, Kom godt i gang med festsangen” og “Kom godt i gang med din virksomhed”. Og disse tre e-bøger får du faktisk 50% rabat på. Ikke nok med det men virksomhedsbogen findes også i en hardback-udgave, og den er der også tilbud på lige nu hos Saxo. Bøgerne kan du købe direkte hos Saxo.

Rabatten gælder hele marts måned og skal faktureres i marts måned.

Dog gælder rabatten ikke, hvis du ønsker at lave en firmaaftale omkring et fast timeantal ugentlig eller månedligt. Men der giver jeg dig til gengæld en rigtig god pris.