Et godt Oscar-tilbud

“And the Oscar goes to…..” Jeg elsker disse ord og magien. Der ér bare noget over film.

Derfor har jeg også selv forsøgt mig ud i Spielberg og Scorseses verden. Jeg er nemlig begyndt at lave små reklamevideoer.

De bliver skudt på telefonen og klippet sammen på telefonen. Ikke noget snak eller voice-over. Lidt tekst på videoen. Og så ca 30 sekunder lang. Inden der filmes, så snakker vi selvfølgelig om indholdet og laver et lille storyboard.

Du kan bruge videoen til at have på din hjemmeside eller dele den på de sociale medier.

Normalt så koster sådan en video 3.000,- kroner, men i andledning af Oscar showet næste søndag, så kan du få en video til 2.500,- kroner. Tilbuddet gælder resten af februar måned, og videoen skal også filmes i februar måned.

Jeg har tidligere skudt en video for “Matematikhaj”, som du kan se her. Hvis du vil gøre brug af tilbuddet, så skynd dig at kontakte mig.