Bomstærke Pippi og Pernille

Taxa Lotte, sweatheart, vild med dans Pernille. Pernille Højmark har mange navne, og du kender hende sikkert andre steder fra. I 1983 blev hun uddannet skuespiller, og siden har man kunnet nyde hendes evner i TV-serier som Bryggeren, TAXA og Krøniken.

Fem år senere blev hun forsanger i partybandet ”Swearthearts”, som bestemt ikke har lagt dansegulve øde landet over. Og dansegulvet betrådte hun selv i 2009, da hun deltog i TV-programmet ”Vild med dans”, hvor hun nåede semifinalen med dansepartneren Thomas Evers Poulsen.

Men Pernille Højmark er også foredragsholder, og nu har du muligheden for at høre hendes foredrag ”Et liv med opture og nedture – fiaskoer og successer”. Hun levede med en alkoholisk far, der begiv selvmord, da hun var 13 år, og som 21-årig mistede hun sin mor efter et tre år langt sygdomsforløb. I foredraget lægger hun vægt på håbet, og hvordan man kæmper sig frem, når livet viser sig fra sin hårdeste side.

For Pernille Højmark blev Pippi Langsstrømpe et symbol på dette. Pippi var en bomstærk ukuelig lille anarkist, som også var helt alene med en far, der var høvding på Kurrekurredut øen og en mor i himlen. Men hun definerer ikke sig selv som ensom, men som fri med muligheder og ret til at gøre, hvad der passer hende.

Livet er en gave, og det kan du høre meget mere om mandag den 6. marts klokken 19 på Stjernevejskolen. Foredraget er kun for pigeklubbens medlemmer, og du kan blive medlem og købe billet på pigeklubbens hjemmeside.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *