Lopperne springer igen

Der kan igen gøres en god handel og samtidig støtte et godt formål, når Hedensted Centret atter slår dørene op til deres store indendørs loppemarked søndag den 12. februar fra klokken 10 til 16. Både private og erhvervsdrivende kan købe stand, og der er allerede godt gang i salget.

Vanen tro bliver der samlet ind til et godt formål gennem salget af stande og en tombola.

Det er ikke lykkes os at finde en organisation, der vil stå for tombolaen i år, selvom vi har spurgt flere. Derfor samler vi penge ind til vores egen julehjælp”, fortæller centerleder Peter Nielsen, der for to år siden startede Fonden Hedensted Centrets julehjælp.

“Vi har nogle bamser fra et tidligere julemarked, så vi laver en bamsetombola. Og selvom vi ikke afholder julemarked i år, så er der stadig mange, der kan bruge nogle ekstra penge til jul. Hvem der skal have glæde af pengene i år, ser jeg til jul”, fortsætter han.

Fonden Hedensted Centrets julehjælp har tidligere doneret penge til Red Barnet Hedensted og Home-Start Hedensted.

Som noget nyt skal alle stande købes online, og der kan betales med både mobilepay og kreditkort. Standene kan købes via www.hedenstedevents.dk. Der er sidste frist for køb af stande den 5. februar.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *